ПРОМО Машина за почистване на стъкла KARCHER WV 5 Premium Non Stop cleaning Kit

Машина за почистване на стъкла KARCHER WV 5 Premium Non Stop cleaning Kit

ИЗТЕГЛИ PDF

Марка: KARCHER

Код на продукта: 16334470

Наличност: В наличност

Цена: 209,00 лв. 198,55 лв.
Валидна до:
Кол-во:

Къпи с jetcredit Къпи с TBIcredit

Машината за почистване на стъкла KARCHER WV 5 Premium Non Stop cleaning Kit е иновативен акумулаторен уред, който е изключително подходящ за почистване на прозорци, огледала, плочки, стъклени маси, стени на душове и всички гладки повърхности. И то без петна и следи от капки. Стъклочистачката се доставя заедно с тясна изсмукваща дюза (специално за почистване на тесни прозорци), шише с пулверизатор с микрофибърна бърсалка, почистващ препарат, зарядно устройство и резервна батерия.
Уредът е оборудван с ръкохватка с меко гумирано покритие за по-голямо удобство при работа и повече комфорт, а така също и с дистанциращи елементи върху засмукващата дюза за перфектни почистващи резултати, дори и до ръбовете на прозорците.
Шишето с пулверизатор и микрофибърното избърсващо покритие си взаимодействат помежду си по великолепен начин, което гарантира ефективното и бляскаво изчистване на прозорците.
В заключение можем да кажем, че купувайки този модерен уред, Вие си осигурявате надеждна машина, с която ще измиете прозорците 3 пъти по-бързо в сравнение с обичайните методи.
 

Технически характеристики
Тип Хоби
Работна широчина на засмукващата дюза, mm 280
Резервоар за мръсна вода, ml 100
Производителност с едно зареждане на батерията, m2 210
Време за зареждане, h 3,1
Габаритни размери, mm 125 x 280 x 325
Честота, Hz 50
Живот на батерията 35 min
Окомплектовка зарядно устройство, сваляща се Li-ion акумулаторна батерия, бутилка за впръскване на препарата и микрофибърна подложка за разтъркване, концентрат за почистване на прозорци, ширoка дюза за изсмукване (280 mm), зарядна станция с резервна Li-ion акумулаторна батерия, тясна дюза за изсмукване (170 mm), ширoка дюза за изсмукване (280 mm)
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Тегло, kg 0,7
Произход Германия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: