Доставка

След като сте избрали продукта, който желаете да закупите от pochistvasta-tehnika.com, натиснете бутон КУПИ.
 
В полето КОШНИЦА в горния десен ъгъл се визуализира брой и цена на избрания продукт, общи условия и начин на плащане. За да продължите натиснете бутон ПЛАЩАНЕ. От тук нататък може да продължите Вашето пазаруване с или без регистрация по Ваш избор.
 
Попълнете коректно данните си в полетата „Имена”, „Адрес за доставка”, „Телефон” и „Вашия e-mail”. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, попълнете и полетата с указаните данни за фактура.
За да финализирате Вашата поръчка, натиснете бутон „Потвърждавам”.
Системата автоматично ще изпрати копие на Вашата поръчка на посочения от Вас e-mail.
 
Наш служител ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, за потвърждение на поръчката и за да Ви уведоми относно точния ден на доставка.
Доставка на продукти от pochistvasta-tehnika.com се извършва на територията на цялата страна чрез куриер или наш представител. Срока на доставка за наличните на склад артикули е 1-3 работни дни в зависимост от обслужването на съответното населено място от куриер.

За неналичните продукти  срока на доставка е 2-3 работни седмици. Под всички продукти в електронния магазин е упоменато дали са с безплатна доставка или се начислява допълнителна цена. 

Продуктите с безплатна доставка ще стигнат до Вас чрез куриерска фирма.

Всички машини са с осигурен гаранционен, извънгаранционен сервиз и резервни части.